Citizen Kane Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cześć Mam na imię Robert. Można powiedzieć, że specjalizuję się w mocniejszych trunkach ;-) ale od tego roku postanowiłem również wkręcić się w piwo. Dużo ostatnio czytam i powoli kompletuję sprzęt... Mam nadzieję, że wyjdzie mi coś pijalnego :-) Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Heh, jest nas tu więcej... znaczy tych od mocniejszego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Cześć Mam na imię Robert. Można powiedzieć, że specjalizuję się w mocniejszych trunkach ;-) ale od tego roku postanowiłem również wkręcić się w piwo. Dużo ostatnio czytam i powoli kompletuję sprzęt... Mam nadzieję, że wyjdzie mi coś pijalnego :-) Pozdrawiam Robert Witamy CK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citizen Kane Opublikowano 10 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Widzę, że sporo tu znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech.zywiec Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi