TOMASZ Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam, Jak temperatura oscyluje w dzień 22 w nocy 17 stopni to jest sens zabierać się za warkę (górna fermentacja)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jest sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 To bardzo dobra temp. Tak Ci oscyluje w domu? O.o. U mnie fermentuje w pokoju, a temp. steruje przez uchylanie/rozszczelnianie (dwustopniowe), otwieranie okna przy zamkniętych drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 dokładnie tak mam. nie widzę problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 dzięki za dobre wiadomości, a tak zapytam przy okazji czy ekstrakt słodowy z datą ważności do lipca 2012 roku, który zakupiłem w zaszłym tygodniu w firmie biowin będzie się jeszcze nadawał czy do śmieci? domin-w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Powinien się nadawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się