ponury fermentaThor Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam wszystkich piwowarów, a szczególnie z Podlasia, a najszczególniej z Siedlec, gdzie sam mieszkam. Znajdzie się tu parę osób z tego zacnego miasta? Czy w Siedlcach warzy się piwo? Ponuro pozdrawia ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam z Sokołowa Podlaskiego. Jest też parę osób z Siedlec. Samych udanych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich piwowarów, a szczególnie z Podlasia, a najszczególniej z Siedlec, gdzie sam mieszkam. Znajdzie się tu parę osób z tego zacnego miasta? Czy w Siedlcach warzy się piwo? Ponuro pozdrawia ponury fermentaThor Ps. Teraz to bardziej Mazowsze niż Podlasie... Gdzie Ty kolego się uchowałeś? Przecież w lipcu nawet Zlot i Konkurs organizowaliśmy w Siedlcach. Tu zobacz: http://www.piwo.org/page/index.html/_/wydarzenia/siedlecka-loza-piwowarow-domowych-r115 Edytowane 25 Września 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Ano ano, jakoś się uchowałem. Biega człowiek zaganiany przez codzienność i nie widzi co ma pod nosem. O Konkursie dowiedziałem się w Destylaciku chyba ze dwa dni po Gratuluję tej imprezy! Jak się ma szanowna Loża? chętnie bym ją poznał również. Co do Podlasia: jam podlasiak z dziada pradziada, niech mi nikt nie tłumaczy, że Podlasie to są Suwałki, tylko dlatego, że ktoś tak to nazwał. Na dowód: jaki się pasztet robi w Siedlcach? Podlaski! to najlepszy dowód Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 26 Września 2013 przez ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Afghan: podziękować, i wzajemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Na dowód: jaki się pasztet robi w Siedlcach? Podlaski! to najlepszy dowód Ponoć to bardziej pasztet z pod laski...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 kiedyś robiłem jego ocenę organoleptyczną i dopuszczałem do handlu... wtedy był jeszcze z kurczaka, teraz nie wiem co się tam dzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 sopko, kiedyś umówimy się na spotkanie to pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 26 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 najlepiej przy piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 My sie inaczej nie umawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi