Ideccio Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam, w poprzedni poniedziałek nastawiłem na burzliwą (moje pierwsze ) brewkit coopers irish stout z dodatkiem słodu coopers light. Niestety nie zmierzyłem początkowego blg. Przez ostatnie 3 dni ciągle jest 4 blg jednak piwo wciąż bulka... Zostawić je niech jeszcze stoi czy butelkować? Nie mam możliwości zlania na cichą Thx za pomoc, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Potrzymaj do 14 dnia i butelkuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ideccio Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ok thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 z dodatkiem słodu coopers light ekstraktu nie słodu drożdże te co do puchy były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ideccio Opublikowano 3 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Si si racja ekstraktu. tak na drożdżach z puchy. teraz jeszcze "bulknie" tak raz na pół godziny... Blg cały czas 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi