góral123 Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam Jeżeli ktoś wiej jak w temacie niech podzieli się wiedzą chętnie kupię Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Wczoraj widziałem w Lidlu na Piastów. Cena 99zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jest wątek w dziale Sprzęt, tam podawane są informacje na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
góral123 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Simcoe bardzo dziękuję za informację. Byłem i nabyłem!;-) Dla zainteresowanych jeszcze cztery kociołki zostały cena jak wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasle Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Również poluję na ten kociołek! Mam nadzieję, że znajdę sztukę lub kilka to zakupię. Jeśli się nie uda to może znajdzie się ktoś kto ma na zbyciu... Edytowane 15 Listopada 2013 przez Rasle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Napisze szczerze na temat tych podgrzewanych garnków. Osobiście nie jestem zadowolony z tego "kociołka". Po zakupie trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami. Po co jest termostat w tych garnkach jak i tak nie działa. Włącza i wyłącza kiedy mu się chce. Dlatego trzeba mieć swój termometr. Bardzo szybko można przypalić słód i bez mieszania ciągłego się nie obejdzie. I na koniec, ciężko się to całe komorestwo myje. Ten garnek fabrycznie nowy nadaje się do d..... Trzeba trochę w niego zainwestować, aby warzyć piwo domowej roboty. Zastanawiam się nad innym rozwiązaniem. Czy nie lepiej samemu sobie zrobić taki kocioł zacierny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ponawiam pytanie ktokolwiek widział, kto ktokolwiek wie gdzie jest ten garnek w Krakowie ? Lidl na Piastow dalej aktualne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi