Ratio Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Znalazłam się na tym forum, albowiem mój narzeczony ma na nazwisko Piwowar, a przecie nazwisko zobowiązuje, i czas najwyższy wziąć się do pracy! Mam nadzieje że znajdę tu wszystkie potrzebne mi na start informacje, i za miesiąc, dwa, będę mogła się pochwalić moim pierwszym piwem Pozdrawiam, Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 No to dawaj. W każdy drugi wtorek miesiąca mamy spotkania oddziału Mazowieckiego PSPD w Browarmii na rogu Królewskiej i Krakowskiego, zapraszamy również niezrzeszonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witaj,"strach" pomyśleć co będzie po ślubie jak tu narzeczona i już tak poczuwa się do nazwiska,browar otworzy (nie wiem czemu ale w warszawie może gdzieś jeszcze jest pralnia o nazwie piwowar) Na forum na pewno znajdziesz wszystko,a jak nie to na 100% ktoś podpowie jak zapytasz Powodzenia na zaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratio Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dziękuję za zaproszenie, nie omieszkam się wpaść choć na chwilę Gawon, a wiesz, że z chęcią bym otworzyła? Tylko najpierw muszę ukraść pierwszy milion Od piw masowych już mi się niedobrze robi, wszystkie takie same... Będę zdawać relacje na bieżąco, tylko najpierw muszę sprzęt kupić. Chyba nie będę się bawić w brew kity, bo i tak dużo czasu siedzę w domu, więc trzymajcie kciuki, oby mój pierwszy zacier był godny nazwiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witaj, powodzenia w zacieraniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin-w Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam i powodzenia do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 jak to mawiają "nie taki diabeł straszny jak mu dasz w łapę " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi