karold28 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam, Zdaje sobie sprawę, że pierwszy mój post i od razu prośba o pomoc ale potrzebowałbym pilnie drożdzy górnej fermentacji US-05 lub S-04 lub coś podobnego. Niestety ale nie ruszyły mi drożdze zadane wczoraj do fermentacji. Miałby ktoś odsprzedać? Z góy dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Wstaw to w Ostry dyżur może będzie szybciej odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karold28 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Hej, Przypomniało mi się, że kiedyś mieli stoisko w Praktikerze z drożdzami ale winiarskimi i podjechałem sprawdzić czy mają też i piwowarskie. Okazało się, że mają drożdze z Biowin-u BrewGo-02. Zaopatrzyłem się i już zadane. Zobaczymy co z nich wyjdzie Dzięki za zainteresowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 mam us 05 i s 04 moge ci odstapic do oddania w niedalekim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Jakie blg i jaka temo brzeczki? Może jeszcze ruszą te stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karold28 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 BLG 12. Temperatura otoczenia około 20 stopni. Wcześniej nie miałem takiego przypadku i wszystko ruszało praktycznie od razu w tych samych warunkach. antonio, dzięki za pomoc ale jak pisałem poratowałem się już drożdzami Biowin-u. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi