Kasanga Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Temperatura robi się coraz bardziej przyjazna do uwarzenia pierwszego dolniaka. Na pierwsze piwo samodzielnie zacierane górnej fermentacji często jest polecany FAH a czy jest jakieś piwko dolnej fermentacji które byście polecili . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak. Ten sam zasyp, mniej chmielu na aromat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tak. Ten sam zasyp, mniej chmielu na aromat Dokładnie jak wyżej. Tylko ja bym tam chmielu nie ruszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się