zico Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 http://tnij.org.pl/go.php?sk=oktoberfest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Byłem dwa razy,w 90 i 91 roku.W tamtych latach był mały szok to co zobaczyłem.11 potężnych pawilonów w każdym inne piwo w litrowych kuflach,tysiące ludzi, muzyka,śpiewy itd.Tam zobaczyłem jak można przy piwie pięknie się bawić.Ale to długa tradycja.Warto jechać,przeżyć tą atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Byłam w 2003 roku. Rewelacja!!!! Niesamowita atmosfera, super zabawa, piwo, muzyka, tańce na stołach, wesołe miasteczko, sympatyczni ludzie z całego świata. Chyba nigdy się tak dobrze nie bawiłam Obiecałam sobie, że jeszcze kiedyś odwiedzę tą imprezę. Niestety nie w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi