Gozdawa Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Proszę wszystkich o informacje n/t stosowania a także doświadczeń z maltodekstryną w piwach domowych. Chcemy wprowadzić coś podobnego jak Coopers beer enhancer (lepszego i tańszego ) 2 składniki są ogólnie znane jest to ekstrakt słodowy i glukoza, 3 jest maltodekstroza celem poprawienia treściwości piwa. Edytowane 19 Listopada 2013 przez Gozdawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się