pampi Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Po trzech tygodniach dziś otwarłem swoje pierwsze piwo z zacieru Pale Ale 12 blg z homebrewing. Ogólnie ok. Trochę mało gazu. Ale najbardziej niepokoi mnie wyczuwalny zapach podobny do siarkowodoru. Podobny zapach miałem podczas burzliwej, który miał później zniknąć. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jeśli to h2s z fermentacji to z czasem zniknie jeśli z infekcji będzie śmierdziało dalej czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jeśli infekcja to nie zaszkodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 nie otrujesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Jeśli infekcja to nie zaszkodzi? moze i nie zaszkodzi pan klozet sie ucieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi