Quentin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurcze , no mnie skrajnie nie smakowało chyba , że trafiłem na jakieś trzymane pod żarówką No ale OtoMata to to nie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No coż, wodnistość obu na podobnym poziomie jak dla mnie. Ryżowe smakowało mi bardzo wyciągnięte z lodówki przy 34stopniach w połowie lipca. Takie jest jego przenaczenie. Lekkie piwo dla orzeźwienia zamiast wody ( jak zwierzę). Podobnie jak OtoMata. Tylko cena jakby inna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgoda co do ceny . Ale ja osobiście bardzo lubię smak OtoMaty . Jest bardzo wyrazisty , a raczej goryczka jest wyrazista a to uwielbiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kurcze , no mnie skrajnie nie smakowało chyb piwo jest w zielonej butelce , może trafiłeś na jakieś "nasłonecznione"... ja nie mówię , że piwo jest idealne i lepsze od domowego ale jest dobre... ja np. lubię Pilsnera Urquella ,ale 3 dni temu piłem i mi nie smakowało , więc może to za to odpowiadać dyspozycja dnia podczas degustacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgadza się , że w różnym dniu to samo piwo mi mniej lub bardziej smakuje . Zależy co się wcześniej piło czy jadło . Ale to ryżowe drugiej szansy u mnie nie dostanie , oj nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Postanowiłem spróbować burgundowego trzy słody. Zapach typowy dla koncerniaka, smaku zero, no moze gdzieś w tle jakieś tam palone akcenty i koncernowy kwasek. Szkoda kasy. Quentin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pełna zgoda . IMO KP zauważyła zwrot w kierunku piw regionalnych , odejście od euro - lagerów i na siłę próbuje urozmaicić ofertę . Moim zdaniem - pomysł dobry , marne wykonanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się