zbylon Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Czy spotkaliście się kiedyś z pubem, w którym podawane byłoby piwko domowej produkcji ?? Jakie warunki trzeba spełnić aby zalegalizować taki interes ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Takie jak przy otwieraniu minibrowaru restauracyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przeczytaj ten wątek http://www.piwo.org/forum/t1149-Alternatywa-dla-mega-przemyslu--browary-pasjonatow-i-dla-pasjonatow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdock Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Przykładowa taka knajpa w Krakowie - CK BROWAR http://www.ckbrowar.krakow.pl/mini_browar.html Edytowane 22 Maja 2009 przez Murdock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Domowe znaczy na własne potrzeby. Komercyjne już nie domowy. Ja warzę na własne potrzeby dojść wielkie ilości, które nie tylko ja piję, ale cała moja familia (ojciec, teść) oraz znajomi. Choć warzę więcej niż mikrobrowary niektóre to nie myślę o komercjalizacji, bo to hobby, a nie browar. By sprzedawać musisz zrobić minibrowar i mieć wszystko jak się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 O kurde pieron to ile ty hl rocznie warzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 O kurde pieron to ile ty hl rocznie warzysz? Ponad 12 hl, co w niektórych mikrobrowarach komercyjnych (nie polskich) jest naprawdę dużo ( a warzę w garnku 29l). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi