Hast Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Cześć wszystkim, forum "studiuję" już od dawna i w końcu przyszedł czas, żeby ze wszystkimi się przywitać. Przygodę z warzeniem swojego piwka zacząłem niedawno, bo jakiś miesiąc temu, ale pominąłem brewkity i zacząłem od razu od zacierania. Na razie na koncie 2 warki: Weizenbock (w butelkach) i Amber Ale (f. burzliwa). Zlewki z Amber Ale pójdą pewnie na malinowe dla dziewczyny, a przed końcem roku planuję jeszcze jedną warkę Milk Stout lub AIPA. Wcześniej zrobiłem parę cydrów i winko. Na tę chwilę to by było na tyle Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsc Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam i pozdrawiam!!! Prawie razem wystartowaliśmy na forum. Powodzenia. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Faktycznie, 2 min różnicy Również życzę powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witajcie i powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witajcie Lubelszczyzna rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witaj, jak będzie jakoweś spotkanie piwowarów wpadaj jak w dym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pozdrawiam z Wohynia, Radzyń Podlaski leży niedaleko Wohynia. NA NICH!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pepo - dzięki za zaproszenie. Mam nadzieję, że już będę miał co przynieść, jeśli takowe będzie. Zbynieks - a ja pochodzę z Twoich rejonów, bo z Kocka czyli nie tak daleko od Ciebie. A w Radzyniu nawet w pn będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi