Makaron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie chce mi się wierzyć, że tutaj na tym forum jestem dopiero od roku. Dwa dni temu minął rok od rejestracji na forum. Ciekawe co będzie za kolejny rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No rzeczywiście. A tyle postów natrzaskałeś że hoho. A w tych postach wiele cennych informacji, za co bardzo dziękujemy. Ja się cieszę, że właśnie Ty jesteś tak aktywny. A co przyniesie to się okaże. Twoej zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie chce mi się wierzyć, że tutaj na tym forum jestem dopiero od roku. Dwa dni temu minął rok od rejestracji na forum. Ciekawe co będzie za kolejny rok. Za kolejny rok będą dwa lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie chce mi się wierzyć, że tutaj na tym forum jestem dopiero od roku. Dwa dni temu minął rok od rejestracji na forum. Ciekawe co będzie za kolejny rok. No mnie też się nie chce wierzyć. Wydaje mi się, jakbyś był tu zawsze, ale może sobie przekładam Twoją obecność z browaru. No a jak już kadzimy, to muszę powiedzieć, że wyjątkowo ubogacasz to forum i bardzo dużo wnosisz. Dzię-ku-je-my! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi