Polo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam . Zafascynowany różnorodnością piw z browarów regionalnych postanowiłem sam uwarzyć własne piwo, a potem je wypić i tak oto dołączyłem do społeczności piwowarów domowych Pierwsze dwie warki uwarzyłem z brewkitów , kolejne cztery z ekstraktów słodowych, a teraz czas zacząć śrutować słody..... Pilnie czytam forum i kompletuję kolejne elementy niezbędnie do domowego browaru. Pozdrawiam Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam sąsiada. Zapraszamy do wymianę piw w depozycie . Powodzenia w warzeniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriadock Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Również witam. Widzę, że w podobnym czasie zaczęliśmy. Depozyt bardzo polecam, bo od rodziny to się pewnie dowiesz tylko, że najbardziej to lubią te najjaśniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 (edytowane) a wcale że nie , najbardziej mojej żonie podchodzi Stout , a i Zimowe Bure ocenili wyżej niż IPA z browaru regionalnego A do depozytu muszę coś wrzucić , choćby po to by dowiedzieć się że jednak moje piwo jest niepijalne , bo rodzina , to słabo obiektywna jest Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Polo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam! Udanych warek! A jeśli chodzi o kobiety, to z mojego otoczenia wolą raczej ciemne piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi