chomiczon Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Wyglądałem dzisiaj w robocie przez okno i podjeżdża coś takiego wygooglałem artykuł z lipca 2013 http://www.kurierlubelski.pl/artykul/937705,browar-sulewski-w-hrubieszowie-zaczal-juz-warzyc-piwo,id,t.html czyli coś mnie ominęło. Jak kiedyś będę w Hrubieszowie to zajrzę i wypiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Nie wiem czy mają na stanie.... ale parę dni temu jeszcze miał znajomy w sklepie na Narutowicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piłeś może? Jak wrażenia z degustacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abernacka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Tutaj zobaczysz jak wygląda browar od środka: http://piwnyturysta.wordpress.com/2013/08/27/browar-sulewski-w-hrubieszowie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Browar - Hotel został odrestaurowany bardzo dokładnie, super się prezentuje, natomiast cena piwa nie odzwierciedla jego jakości tzn. nie powala na kolana 7 zł za 0,5 L Edytowane 16 Lutego 2014 przez tomasznet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Byłem próbowałem jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi