Skocz do zawartości

American stout na cichą.


Angelus1984

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

 

Zlałem właśnie americam stout na cichą.. odstał 3 tygodnie w piwnicy na oko 18/19°C ..

Fermentacja mam wrażenie zakończyła się już jakiś czas temu ale mogła zwolnić nie monitorowałem go zbyt dokładnie. Zeszło do 5.5 blg i tu pytanie.

Nie za dużo?. To moj pierwszy stout.

Cicha w instrukcji ok 10 dni.

Pzdr.

Edytowane przez Angelus1984
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.