Angelus1984 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć. Zlałem właśnie americam stout na cichą.. odstał 3 tygodnie w piwnicy na oko 18/19°C .. Fermentacja mam wrażenie zakończyła się już jakiś czas temu ale mogła zwolnić nie monitorowałem go zbyt dokładnie. Zeszło do 5.5 blg i tu pytanie. Nie za dużo?. To moj pierwszy stout. Cicha w instrukcji ok 10 dni. Pzdr. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Angelus1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Z Wiki: http://www.wiki.piwo.org/American_Stout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelus1984 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ofc.. temat zamykam dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się