s3bbar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Forum czytam już od dłuższego czasu. Przez cały ten czas myśl o warzeniu w domu dojrzewała we mnie coraz silniej. Dzisiejszy zakup gara w Auchan przypieczętował decyzję. Teraz zbieram resztę gratów i po pochłonięciu 99% wiedzy z forum za czas jakiś czas na pierwszą warkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witaj na forum Udanych warek życzę!!! s3bbar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hej. Witaj napisz skąd jesteś i powodzenia. Uważaj, bo to hobby pochłonie cię bez reszty Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bbar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hej. Witaj napisz skąd jesteś i powodzenia. Uważaj, bo to hobby pochłonie cię bez reszty Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Jestem z Wrocławia. Jestem pewien, że masz rację co do pochłonięcia bez reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi