Lusterko87 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Piana: gęsta, oblepia szkło pozostaje do ostatniego łyka ( 40 minut sączyłem kolor: słomkowy, klarowne, zapach: delikatny aromat chmielowy - baardzo daleko,delikatny alkohol. smak: znaczna goryczka, ale szlachetna,wytrawne, Tak jak na pilsa przystało wysycenie: średnie, jak dla mnie idealne,nienaprzykrzające się powodujące wysoką pijalność, i nie męczące. Ogólnie bardzo fajne piwo, wysoce pijalne, sam raz na wieczór do telewizorka/komputerka. Dobrze wyklarowane/wy leżakowane, bo mało osadu. Pozytywnie jestem zaskoczony Polecam!!! Pozdrowienia dla kolegi Cichego Browaru za super piwa i poświęcony czas na szukanie( i nawigowanie ) mnie po Łodzi Do następnego !!! PS foto brak ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzięki za recenzję! Cieszę się, że smakowało. I mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będziemy mogli wymienić się piwkiem i może trochę dłużej pogadać. Pordrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi