migdal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Od dłuższego czasu poszukuję, bezskutecznie, szklanek typowych do piwa pszenicznego ale o poj. 0,5L, jeżeli w ogóle są to 0,33. Może gdzieś w necie, jeżeli tak do może jakiś link.... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Od dłuższego czasu poszukuję, bezskutecznie, szklanek typowych do piwa pszenicznego ale o poj. 0,5L, jeżeli w ogóle są to 0,33.Może gdzieś w necie, jeżeli tak do może jakiś link.... Pozdrawiam! Szklanki najlepiej nabyć na giełdach birofiliów, najbliższa oczywiście w Żywcu Kilka ładnych szklanek udało mi się też kupić na allegro, ale zwykle drożej niż na giełdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Widziałem w marketach typowe duże szklanki do weizena, bez logo. Producent prawdopodobnie Luminarc. A jak nie przeszekadza Ci logo, to szukaj na allegro. Szkło z logo zazwyczaj jest dobrych marek (Sahm, Rastal). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 polecam zestaw piwo plus pokal. dostępny w każdym dużym markecie:) przynajmniej w Gdańsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ja używam szklanek Paulanera bardzo fajne i estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi