Kudlaty_Cn Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Ponownie mam kilka pytań do was, mam nadzieje że pomożecie Przed chwilą robiłem moją pierwszą warke piwa od Coopers, lecz, jak to miłego początki (będzie co wspominać ), rozbił mi się cukromierz więc moje 1 pytanie to: 1. Czy bardzo był potrzebny ten cukromierz? Ja myślę że nie, do czasu przelewania zaopatrze się w nowy 2. Jak wszystko ładnie pozamykałem, wlałem do rurki fermentacyjnej spirytusu i jak chciałem wiadro przenieść z kuchni do pokoju to ciśnienie zassało mi trochę spirytusu do środka, będzie to miało jakiś wpływ na fermentacje ?? Z góry dzięki Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Kudlaty_Cn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 nie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się