camilos Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Witam, wypada się przywitać, skoro już korzystam z Waszej wiedzy i doświadczenia. Po uwarzeniu 3 warek na bazie brewkitów nadchodzi czas zmierzenia się z zacieraniem. Obecnie rozwarzam co uwarzyć i kompletuję listę zakupów słodów na parę kolejnych warek (napewno pszeniczniak i pale ale) oraz listę niezbędnych sprzętów. Poza piwem działam w sferze wina i nalewek oraz jadła. Niektóre przepisy (oraz m.in. relacje z wrocławskiego FDP 2011 i 2013) można znaleźć na blogu którego współpiszę wraz z dziewczyną: www.parawkuchni.blogspot.com a także czasem zdarza nam się opisać różne wycieczki na www.naturystycznyszlak.blogspot.com . Jak nie trudno zauważyć po blogu turystycznym mieszkamy na dolnym śląsku - Wałbrzych (choć ja pochodzę z Górnego Śląska . No to raz jeszcze witam, uszanowanko. Camilos Edytowane 28 Stycznia 2014 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się