Mołot Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Hej. Wołają mnie Mołot, nawet w realu. Nawet były szef i kilku wykładowców. Więc co wam tam będę imieniem z papierów głowę zawracał. Pierwsza warka właśnie się robi, a ja panikuję że za mało °Blg wyjdzie. 25 °C, więc już niedługo zmierzę. Trzymajcie kciuki. Na razie tylko czytam, bo wszystko o co chciałem zapytać już zostało zapytane. Do pogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Hej Mołot! Witaj na forum. Pochwal się skąd jesteś. Samych udanych warek życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mołot Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Warszawa, jak pewnie wielu tutaj. Konkretniej to Praga. Wyszło mi 11°Blg o ile dobrze czytam, wg tabelki producenta ekstraktów słodowych (tak, na razie jestem leniem i robię z ekstraktów) to prawidłowa wartość więc... Na razie nie spartoliłem Zobaczymy co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się