eslord Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Warka nr. 42 Zasyp: 4.5 kg 3kg - maris otter 0.2 kg - melanoidynowy Zacieranie: woda modyfikowana crs i gipsem 67- 120' Chmielenie: 80' 60' - 10g cascade 20' - 30g cascade 0' - 15 cascade 22L - 10 blg Fermentacja: us- 04 Edytowane 19 Listopada 2014 przez eslord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Nie bylo czasu zaktualizowac informacji ale troche sie działo od ostatniego wpisu uwarzyłem 5 warek.. - lager - single ho simcoe - rye ipa - rye ipa Warka 47 Chocolade&coffe stout - 1060 Zasyp: 6.8kg - maris otter - biscuit - chocolate malt - rosted barley - crystal 120l Zacieranie: 90' - 67 Chmielenie: iunga - 28g - 60' - coca nibs 200g - 10' - coffee 60g - 10' Fermentacja: S04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Warka 48 - 1060 Zasyp: 6.35 - maris otter 3kg - lager malt 2kg - munich 1kg - carapils 0.35 Zacieranie: 70' -69 Chmielenie: Azacca - mash 10g Azacca - fwh 15 Azacca - 25g 7' Azacca - 25g 1' Azacca - dh 25g Fermentacja: S05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Warka 49 - 1039 Zasyp: 4kg - maris otter 2kg - munich 2kg Zacieranie: 70' -69 Chmielenie: 70' Extract co2 55AA - 5g 70' Mandarina Bavaria - 50g 1' Mandarina Bavaria - 50g 0' (80 stopni) Fermentacja: S05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się