Gość pitupitu Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kombinujcie, kombinujcie ale i tak dojdziecie do prawdy objawionej . Jeden na drugim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suthum Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Kombinujcie, kombinujcie ale i tak dojdziecie do prawdy objawionej . Jeden na drugim... a cóż ja innego napisałem? tylko na dolne wiadro kładę kawał starej półki, żeby mi nie wgniatało dekla i gazy miały gdzie uciekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Ty jesteś juz prawie oświecony, prawie Wywal tę deskę a osiągniesz nirwanę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mołot Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 No to ja mam nirvanę Dolny fermentor z cichą. Pokrywa z dziurką pod rurkę, dziurka zatkana korkiem. W razie fakapu wywali korek i walnie nim w denko górnego fermentora, o jejku jej. A w górnym zwykła burzliwa. Doświadczenia w takim ustawianiu nie mam, ale nie miałem wyboru Muszę przyznać, że jest o niebo wygodniej niż z balonami na wino... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi