Pieron Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Czyli dekle czeskie oraz kartki, czy coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Czyli dekle czeskie oraz kartki, czy coś jeszcze? Szkło, ale teraz muszę pomyśleć o specjalizacji, bo już nie mam go gdzie przechowywać. Zbiór mam dość przypadkowy, czyli każde ładne szkło które w ręce wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniady Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Witajcie, Mam takie nieśmiałe pytanie, ale skoro to i tak Hyde Park to je zadam. Mam już chyba z pięć etykiet (może nawet sześć ), ale w czym właściwie się je przechowuje? w klaserze? albumie do zdjęć? w zeszycie zasuszone jak kwiatki?. Może ktoś podrzuci jakiś link z allegro albo inny jak taki klaser wygląda? Takie samo pytanie mam odnośnie przechowywania dekli (a co, wiem co to jest dekiel ). Edit: Może to i jest głupie pytanie, ale ja naprawdę nie wiem w czym przechowywać etykiety Edytowane 22 Października 2009 przez gniady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 moja najnowsza znajda po świętach czyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A gdzie to znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 w opuszczonej chałupie na stryszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Wczoraj postanowiłem że skoro nie mam czasu na wszystko trzeba się ograniczyć. Dlatego część kolekcji się pozbędę (tu chodzi o polskie podkładki i smycze). To co będę nadal kolekcjonował to kartki pocztowe oraz wszelakie fajne gadżety Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie. Jeśli Dori masz jeszcze ten zegar to chętnie go biorę. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wczoraj postanowiłem że skoro nie mam czasu na wszystko trzeba się ograniczyć. Dlatego część kolekcji się pozbędę (tu chodzi o polskie podkładki i smycze).To co będę nadal kolekcjonował to kartki pocztowe oraz wszelakie fajne gadżety Brackiego Browaru Zamkowego w Cieszynie. Jeśli Dori masz jeszcze ten zegar to chętnie go biorę. Zegar z kalendarzem tak jak obiecałam oczywiście jest Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zegar z kalendarzem tak jak obiecałam oczywiście jest Twój No to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jeśli ktoś wybiera się do Żywca niech weźnie swoje etykiety (świateczne i z kobitami podwójnie ). Nagrodą jest tylko i aż umieszczenie na stronie kolekcjonera największej ilości etykiet piw domowych. - już nie długo pojawią się wzory co niektóry mi już przekalali, ale jeśli macie nowe to proszę w imieniu kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi