mpolak154 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam Nazywam się Michał, cieszę się, że mogę być tutaj z wami Moja pierwsza warka w życiu to była wariacja na temat piwa:P To było w roku 2008. Sam zesłodowałem jęczmień, suszenie śruta itd aż do gotowej warki, Co prawda od samego początku do samego końca była to jedna wielka improwizacja ale smak piwopodobny był od 2013 zabrałem się za warzenie na poważnie Nigdy nie warzyłem z brewkitów, od razu śruta. Życzę samych sukcesów, oraz pyyyyyysznych efektów !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witaj, Tobie też samych sukcesów i zero infekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpolak154 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dzięki przyda się napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam piwowara z Juszczyna. W pobliżu masz kilku bardzo dobrych specjalistów od warzenia piwa. Tamte tereny nie są mi obce, dlatego trzymam kciuki. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Początek miałeś na bogato - full serwis Witam , pozdrawiam i samych sukcesów piwowarskich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi