marcin_l85 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Hej! Nie wysyłałem jeszcze piw na konkursy i nie wiem zbytnio jak to zabezpieczyć. A rozwiązanie z pianką budowlaną jest dla mnie jednak jakimś strzelaniem z armaty do muchy. No chyba ,że faktycznie jest to jedyne wyjście... Ogólnie nie jest moim zamiarem wcisnąć piw do czyjejś paczki tylko po prostu skorzystać z: a) czyjegoś doświadczenia b) być może ktoś ma możliwość wysłania paczki z dobrej cenie c) jakby nie było zawsze koszt wysyłki dzielimy:) Także ,jeśli ktoś z Warszawy i okolic wysyła na II Karpacki KPD swoje piwka i chciałby pomóc to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ja będę wysyłał. Możesz mi podrzucić butelki, to wyślemy razem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Git. Napisz na PM gdzie mogę podrzucić i czy je jakoś zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 jest sporo innych możliwości jak pianka montażowa,ja otuliłem jedną warstwą karimaty i wyłożyłem dwie warstwy gąbki taka jak jest w walizkach z bronią albo do wyciszania studia ,za wysyłkę pocztą zapłaciłem 15zł,dobrze też spisują się pogniecione gazety upchane dość mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi