vettis Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Mam na imię Łukasz, jestem z małopolski, dokładnie Stryszawa koło Suchej Beskidzkiej. Swoją przygodę z warzeniem piwa za czołem nie dawno. Właśnie jestem w trakcie warzenia drugiej warki z ekstraktu +chmiel. Chciałbym zacząć warzyć z zacieraniem już w nie długim czasie. Na tym forum znalazłem naprawdę dużo cennych informacji, które pomogły mi i pomagają wtajemniczyć się w proces warzenia piwa, które jak pewnie każdy z tego forum uwielbia Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że mi pomożecie i nabiorę dzięki wam i waszym informacja coraz większego doświadczenia i sam zacznę pomagać nowym początkującym piwowarom. Edytowane 29 Czerwca 2009 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ładny wstęp na sam początek ;/ Wybaczcie za ten błąd w tytule.... To stres przed pierwszym postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witaj, Witamy kolejnego piwowara. Cieszymy się że kolejna osoba do nas dołączyła. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam i ja. Życzę samych udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi