Radegast Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jestem Radek i za dużo o siebie pisał nie będę bo nie mam tego w zwyczaju. Napiszę tylko, że jestem stela. Na razie za mną tylko warki z ekstraktów (na pożyczonym garnku...), a słody czekają na Polish Ale i mam nadzieję, że może jutro się doczekają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Stela powiadasz? To zapraszamy na piątkowe spotkanie! Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.b Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 No to zapraszamy do prawdziwej przygody z warzeniem piwa z słodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witamy na forum :beer: Miłego warzenia na bazie słodow życzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radegast Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 dori o piątkowym spotkaniu wiem, ale jak zawsze jest jedno "ale" i wcale nie mam na myśli ... Znowu brakło dziś czasu na warzenie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi