siwiutki Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Heja, tu Bartek vel siwiutki. Pochodzę z Gorzowa, ale póki co "na stałe" mieszkam w Nowogardzie, a pracuję w Szczecinie. Świat piwa odkrywam od kilku dobrych lat. Właśnie zacząłem przygodę z nowym hobby - moja pierwsza warka to partial mash Polsko-Amerykańskie Pale Ale. Nawet zaskoczyło mnie pozytywnie Kolejna, Whisky Extra Stout na słodzie wędzonym torfem, jest na burzliwej. Na forum trafiłem przez homebrewing, a do wszystkiego ostatecznie zmotywował mnie Kopyr. Także dzięki! Obecnie borykam się z problemem za małego garnka i braku czasu. Na szczęście motywuje mnie żona, rodzinka i przyjaciele. Także zapał jest. Być może starczy go w przyszłości na profesjonalizację Pozdrawiam jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly375 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam i samych udanych warek życzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam z Wałcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam krajana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi