Skocz do zawartości

Prezentacja White Labs na temat drożdży


scooby_brew

Rekomendowane odpowiedzi

Przedstawicielka z White Labs mówi na temat drożdży: atenacja, flokulacja, propagacja, ich rodzaje, efekt natlenienia, temperatury, dawkowanie, etc.

Innymi słowy takie "yeast porn" dla piwowarskich geeks :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.