pero Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam nie mam zbyt dużego doświadczenia w stoutach a ostatnio bardzo zasmakowałem z Ortodox'ie, który ponoć ma być standardowym stout'em ale opinie są, że wyszedł American Stout. Ja osobiście nie znam się za dobrze na stoutach ale chciałbym uwarzyć coś co będzie bardzo w smaku przypominało właśnie Ortodoxa z Alebrowaru. Szczególnie zależy mi na tym aby piwo było bardzo sesyjne. Proszę o opinie osób, które mają doświadczenie w tego typu piwach i tych, które piły ortodoxa i wiedzą czego oczekuję w smaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jedynki nie piłem, więc mogę tylko powiedzieć, że słyszałem, że był to faktycznie amerykański stout, natomiast ostatnią warkę miałem przyjemność pić i była to już wersja wyspiarska. Teraz pytanie, o którą z wersji Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Piwo kupione w ubiegłym tygodniu więc pewnie ostatnia wersja. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi