Skocz do zawartości

Jakość słodu podczas produkcji - literatura


Rekomendowane odpowiedzi

Witam zacnie wszystkich ;)

 

Mam wielką prośbę do was.

 

W związku z tym, że mam zamiar pisać pracę inżynierską na temat jakości słodu ( nie mam jeszcze sprecyzowanego tematu pracy). Potrzebuję trochę literatury na temat produkcji słodu, jakości słodu, metod określania jakości słodu i czynnikach wpływających na słód itp. Chcę się zorientować o czym jest najwięcej informować.

 

Dlatego też byłabym wdzięczna o podanie mi znanych przez was tytułów książek, czasopism branżowych o słodzie, publikacji, artykułów, stron www, lub innych wierzytelnych źródeł.

 

Jeżeli taki temat na formy już był, to przepraszam za spamowanie :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.