Makaron Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Czy ktoś miałby ochotę spotkać się w trójmieście 20 lipca? Wstępnie umówiłem się już z kolegą Abernacka z browar.biz, chyba w Gdyni. Jakby ktoś miał ochotę się przyłączyć to jest mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wstępnie jestem chętny tylko szkoda, że to nie piątek albo sobota kawał drogi do Gdyni a pobudka we wtorek o 5 rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Niestety na obydwa weekendy jakie będę w Polsce mam plany, które nie dam rady przełożyć (wesele znajomych w jeden weekend i drugie wesele kuzyna w drugi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No to jesteś usprawiedliwiony Najwyżej spotkamy się w jakimś innym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja jak najbardziej miałbym ochotę ale w lipcu nie dam rady - jestem prawie cały czas w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja dostępny będę od następnego poniedziałku do czwartku. Coś kręci się na następny wtorek. Jakby to coś wypaliło dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 To może tak w Sopocie? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) Sopot piękny jest:-) A ja jestem kucharzem i mamy sezon:-( W lipcu mam wolne jeszcze 4 dni a w pozostałe pracuję od 9 do 23. Edytowane 8 Lipca 2009 przez jimmy_jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Spotkanie bedzie we wtorek w gdańsku około godziny 17. Chyba w browarze w gdańsku. Zainteresowani niech do mnie zadzwonią, bo miejsce spotkania może sie zmienić. Moj numer telefonu 888339953 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Znaczy w Browarni??? Ewentualnie jakby co to obok jest Degustatornia może nawet lepsza miejscówa. Wstępnie piszę się na to spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Miejsce jest potwierdzone. Spotkanie jutro zaczyna się o 17 w browarze, ale mamy zamiar przenieść się do Degustatorni (niewiadomo kiedy). Zatem w razie czego dzwoncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi