Pietrach Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Jestem poczatkujacym 'piwowarem'. Narazie uwarzylem tylko jedno piwo z ekstraktu i polknalem chaczyk. Chcialem sie przywitac z tutejsza spolecznoscia i nauczyc sie polskiej terminologii. Obecnie mieszkam w Szkocji i wszystkiego co wiem o piwie (poza piciem), nauczylem sie z anglojezycznych ksiazek , stron www itp. Witajcie Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Jestem poczatkujacym 'piwowarem'. Narazie uwarzylem tylko jedno piwo z ekstraktu i polknalem chaczyk. Chcialem sie przywitac z tutejsza spolecznoscia i nauczyc sie polskiej terminologii. Obecnie mieszkam w Szkocji i wszystkiego co wiem o piwie (poza piciem), nauczylem sie z anglojezycznych ksiazek , stron www itp. Witajcie Pawel Witaj PietrachZnalazłes się w jak najbardziej odpowiednim miejscu jesli chodzi o nauke warzelnictwa.Piwo org wraz z użytkownikami to istna studnia bez dna wiedzy o piwie i jego domowej produkcji.Czytaj,pytaj a z ludzmi z tej strony którzy chetnie pomagaja nam mlodym adeptom piwowarstwa napewno nie zginiesz hehe Pozdrawiam z dublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witaj i chłoń wiedzę. Jak najwięcej i jak najlepszych warek Ci życzę. Jak masz możliwość to używaj polskich znaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi