ponury fermentaThor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Zapraszamy na drugie spotkanie Piwnej Szkoły. Tym razem tematem będzie Profesjonalna degustacja piwa, czyli o tym jak degustować, gdzie i kiedy degustować, w czym degustować, oraz najważniejsze, co degustować. Co oczywiście poprzemy przykładami. Będzie to też wstęp do kolejnego spotkania, które będzie dotyczyć oceny sensorycznej piwa. niedziela 11 maja 2014 r. godzina 16:00 pub Mylna, Siedlce, ul Orzeszkowej 2 Warunkiem udziału jest wykupienie karnetu na specjalny zestaw piw do degustacji, w cenie 30 zł. Karnety dostępne w pubie. Uwaga, liczba miejsc ograniczona! Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez ponury fermentaThor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 drugie spotkanie jak najbardziej udane! Dzięki za przybycie. Myślimy już o kolejnym, 8 czerwca zajmiemy się na poważnie Sensoryką Piwa. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się