Cezary Daniluk Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ano kupiłem wczoraj na wino hobby, odebrałem wczoraj po sąsiedzku i dzisiaj już będę go zalewał Mogę tylko stwierdzić - że wykonanie zdecydowanie lepsze niż wszystkie tanie z allegro i innych sklepów, ścianka gruba ze 2,5mm. Warto wydać te 55zł i mieć raczej spokój na ładnych parę lat PS: To nie reklama ale tak napisałem po tym jak ktoś napisał że mu dno z fermentora odleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylask Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 To były moje piwerwsze pojemniki, miałem w takim zestawie startowym. Również polecam, cena spora ale jakość naprawdę dobra, nie odkształcają się, nie odbarwiają, mają podziałkę, nie trzeba się tak cackać z wiekiem itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 jakiś link? Słowo klucz w moim poście - wino hobby. Na allegro człek z Ząbek też je sprzedaje i też po 55zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mam 3 szt. od 6 lat, kosztowały wówczas 29,99. Są b.dobrej jakości, szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi