Skocz do zawartości

Smok/g wita


express

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

No No proszę jak iść to z grubej rury. A próbowałeś już coś warzyć, bo jak stwierdzisz po paru warkach, że ci to nie pasuje, to parę tysiaków pójdzie w błoto na sprzęt.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No No proszę jak iść to z grubej rury. A próbowałeś już coś warzyć, bo jak stwierdzisz po paru warkach, że ci to nie pasuje, to parę tysiaków pójdzie w błoto na sprzęt.

 

Dzięki za troskę. Będzie dobrze z warzeniem.

Znam koszt budowy - forum przekopałem pod tym kątem dogłębnie (nie tylko to).

A sama budowa elektrycznego HERMSa to też fajne wyzwanie :) (automatyk się we mnie odezwał i kierownik projektów)

Edytowane przez express
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Hej.

Pozdrawiam + witam.

Czekam na raport z postępów budowy browaru.

 

Pierwsza rzecz skończona - projektowanie sterowania.

Obrazek w opisie browaru.

 

Kegi powycinane, teraz pozostaje tylko wyczyścić, powiercić, zamontować grzałki, zawory i przyłącza.

I cierpliwie czekać aż części do sterowania, armatura, szybkozłączki i węzę wreszcie dojadą z Chińskiej Republiki Ludowe.

 

 

Raporty z budowy browaru będą tu: http://www.piwo.org/blog/35-browar-domowy-trzy-smoki/

Edytowane przez express
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.