..::maniek::.. Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Kolor: ciemne złoto/jasny bursztyn Pina: biała, drobno pęcherzykowa, obfita, delikatnie znaczy szkło Aromat: owocowy/brzoskwiniowy typowy dla belga, alkoholowy - przyjemny, subtelnie przebija się aromat rozpuszczalnika ale na bardzo niskim poziomie. Smak: owocowy, słodycz kontrowana kwaśnością i alkoholową goryczką bardzo dobrze zbalansowane, przyjemnie rozgrzewające Bardzo mi smakowało aczkolwiek delektowałem się nim dłużą chwile by na końcu poczuć jego moc no i się nie zawiodłem Gratuluje udanej warki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keda Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Długą chwilę się wyleżało w depozycie, ale im starsze tym lepsze. Właśnie jestem w trakcie degustacji tego piwa i potwierdzam - daje w beret. Z tego co wiem bardzo smakuje płci pięknej - rok temu poczęstowałem takim piwem koleżanki na imprezie firmowej i już pytają czy w tym roku też to piwo będzie - ale najlepsze jest to, że ciężko ich namówić na jakikolwiek alkohol ale to by chętnie wypiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi