mietekii Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Filtrację ja rozumiem jako oddzielenie brzeczki od młóta. I do tego samym wężykiem był nie polecał (można poparzyć usta przy zaciąganiu ). A jeżeli chcesz po fermentacji przelać piwo na cichą, to nie ma problemu. W tym problem. że wszyscy mi to zlewanie na cichą odradzają. Czekam jeszcze dwa dni bo jeden minął na dywagacjach. Mierzę BLG, jeżeli nie spadnie zlewam. Na tym zakończmy moją sprawę bo niepotrzebnie się rozwleka. Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się