b.dawid Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Chmielnik 2015 rozpoczęty, ja także kontynuuję swoje boje, ostatnia porcja nasion trafiła do moczenia Roślinki z poprzedniego sezonu jak już wspomniałem nie wydały żadnych owoców(i raczej mnie już to nie dziwi) mam nadzieję że w tym roku wystartują i dadzą jakiekolwiek owoce, na tyle żeby można było zdefiniować ich płeć. Na zimę zostały przycięte i schowane do garażu, muszę jedynie w tym roku zorganizować większe donice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wyprowadziłem dziś doniczki na wietrzenie, sucha ziemia w doniczkach raczej nie sprzyja więc wystawiłem na mały deszczyk i co się dzieje w doniczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W ubiegłym tygodniu była przesiadka na większe donice. Tak prezentuje się dziś towarzystwo wysadzane w ubiegłym roku z nasion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Raport sierpniowy: każda z roślin w dużej donicy rośnie i ma około 4m, jedną donicę już mogę zlikwidować, cascade dał chłopczyka , reszta nie wykazała jeszcze nic, dam im jeszcze jeden rok, choć już bez żadnych nadziei na szyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi