puszka Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Czy aby na pewno w poprawionych wynikach zmieniło się tylko nazwisko?? Widzę ze w kategorii Schwarzbier również odjęto w poprawionej wersji co niektórym punktów. Gdyby punktacja jak w wersji pierwszej wersji była prawidłowa to kolejność był by całkiem inna. Czy mogę prosić o jakieś wyjaśnienie bo wygląda to na przekręt . Nikogo o nic nie oskarżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Czy mogę prosić o jakieś wyjaśnienie Tak, uczestnicy zostali poinformowani i przeproszeni, że się zwyczajnie machnąłem przy wpisywaniu danych do formularza (edytowałem formularz z zeszłego roku). Moja wina, bo spieszyłem się, żeby wszystkie wyniki były jak najwcześniej. Do dyspozycji są wszystkie arkusze oceny 5 sędziów i cokolwiek sobie zażyczysz. bo wygląda to na przekręt . Nikogo o nic nie oskarżam Daruj sobie takie teksty. Ale nikomu się z tą poradą nie narzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam. Zgodnie z punktem 14 regulaminu metryczki miały pojawić się w ciągu 14 dni. Stąd moje pytanie. Czy będzie termin dotrzymany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Metryczki gotowe. Sędziowie rozpoczną wysyłanie mailowe pewnie już dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To fajnie. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Odgrzewam temat - czy metryczki zostały rozesłane? Wszyscy dostali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi