Skocz do zawartości

Loger temperatury fermentacji


tibek

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do tych co zapisują dokładny przebieg temperatury podczas fermentacji: z jakim interwałem zapisujecie temperature?

 

Ew. Może ktoś zapisuje przy zmianie i ma jakieś przemyślenia z tym związane?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

U nas mamy ustawione na pomiar co 15 minut, ale spokojnie może być z mniejsza częstotliwością. Najciekawsze rzeczy dzieją się z temperaturą w zasadzie przez pierwsze 36-48 godz. potem wszystko sie spłaszcza do temperatury otoczenia.

Edytowane przez kristo
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.