tibek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pytanie do tych co zapisują dokładny przebieg temperatury podczas fermentacji: z jakim interwałem zapisujecie temperature? Ew. Może ktoś zapisuje przy zmianie i ma jakieś przemyślenia z tym związane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szwagrowy browar(Kristo i Mały) stosuje u siebie takie ustrojstwo podpytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) U nas mamy ustawione na pomiar co 15 minut, ale spokojnie może być z mniejsza częstotliwością. Najciekawsze rzeczy dzieją się z temperaturą w zasadzie przez pierwsze 36-48 godz. potem wszystko sie spłaszcza do temperatury otoczenia. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez kristo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się