Bączek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Piwne gotowanie? Ja chyba muszę zacząć pobierać jakieś opłaty za popularyzację - kogo nie zaproszę na FDP, to zaraz na wszystkie inne imprezy jeżdżą Oprócz prowizji ich występy powinny być opatrzone sygnaturą "Przetestowane na FDP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Piwowarzy - jesteście zalogowani w Willi Zacisze w Kłodzku: http://www.klodzko-zacisze.pl/ Niektórzy już tam byli Doba hotelowa rozpoczyna się o 14.00. W recepcji należy podać swój nick forumowy i na tej podstawie dostaniecie klucze do Waszych pokoi. Na terenie imprezy będą przygotowane namioty ze stołami, krzesłami na potrzeby degustacji (dla publiki) jak i również integracji (piwowarów). Negocjujemy jeszcze promocyjne ceny z lokalnymi przewoźnikami (typu van 6 miejsc), mogą się przydać, żeby nie obciążać zbytnio nóg i innych członków. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Bączek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Z ostatniej chwili. Schładzarka będzie do naszej dyspozycji? biorę coś na flash A i corneliusa. Mam nadzieje że podróż w powrotna będzie lżejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Josef, dzwoń do Bączka w tej sprawie, on raczej nie ma czasu na forum od wczoraj Nocleg w Willi Zacisze jest - tak jak w zeszłym roku - ze śniadaniem. Do zobaczenia po południu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wielkie dzięki dla Organizatorów i kolegów piwowarów za fajnie spędzone popołudnie i wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 po powrocie okazało się, że jestem posiadaczem czarnego/granatowego parasola z drewnianą rączką - ktoś się przyznaje do własności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dziękuję za liczne przybycie, mnóstwo dobrego piwa, fajne rozmowy i zabawę! Kilka fotek ode mnie, jakbyście mieli ochotę to podeślijcie też swoje zdjęcia - przydadzą się nam do naszych galerii/archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ojj, padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) po powrocie okazało się, że jestem posiadaczem czarnego/granatowego parasola z drewnianą rączką - ktoś się przyznaje do własności? to chyba nasz bo przyszłam z parasolem a wróciłam bez parasola ) Dzięki kolejny raz organizatorom za super imprezę i miłą atmosferę. Hubertowi za przygarnięcie nas i możliwość pograsowania w jego ogródku:) też zrobiłyśmy z Marysią trochę fotek. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez syja77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziękuję za serdeczne przyjęcie, organizatorzy stanęli na wysokości zadania, a poprzeczka coraz wyżej. Również w hotelu nomen omen "Zacisze", choć nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji, warunki były dobre. Nieprawdą jest że nad łóżkami dach przeciekał, szczególnie że prawie wcale nie padało. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 zapomniałem dodać, że leszczowych parasol był przeciwsłoneczny, a nie przeciwdeszczowy... oddam go na kajaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 oj tam oj tam czepiasz się pan szczegółów panie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi