Sosik Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 witam, warzylem tydzien temu american wheat'a, wszystko tak jak ma byc zadana gestwa us-04. dzisiaj chce zlac na cichą, otwieram fermentor zapach wszystko ok, troche droższy na sciankach przy krawedzi brzeczki a na całej jej powierzchni jakby potłuczona kra(kolor w okolicach ciemnego beżu) wszystko pachnie tak jak ma byc, no ale tu pytanie czy to drożdze na powierzchni czy jakas infekcja? dodam tylko że piwo było fermentowane w dosyc wysokiej temp +/- 25 st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szinek Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Drożdże, ale temperatura zabójcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 wizualizację prosimy bo szklane kule wszyscy mają w serwisie na polerowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosik Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Prosze Bardzo te jasniejsze kawałki sa jakby odwróceone na druga strone Edytowane 10 Lipca 2014 przez Sosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Drożdże. Wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 nostress troszkę za ciepło miały staraj się dobierać drożdże i styl do temperatury że by później nie było zniesmaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 gestwa us-04. US-05 czy S-04? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się