dori Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Zapraszamy piwowarów na kurs sensoryczny w Bielsku-Białej. Startujemy 04.08.2014 i wówczas ustalimy terminy kolejnych trzech spotkań. Na kursie poznamy 20 różnych cech piwa, omówimy skąd biorą się w piwie i jak ewentualnie ich uniknąć. Do ćwiczeń posłużą nam zestawy firmy FlavourActiv. Szczegóły znajdziecie na stronie www.piwowarzy.tustela.pl. bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) W jakich to będzie godzinach? Nie wiem jak wytłumaczę szefowi dokąd i po co jadę edit: a, jest informacja - przegapiłem 18:00 - 20:00 Edytowane 23 Lipca 2014 przez alechanted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ma ktoś zamiar wybierać się z okolic Katowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Kurde gdyby to nie było od razu po Woodstocku... Bo w takim stanie to raczej nie ma sensu. No nic następnym razem. Powodzenia wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alechanted Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Ma ktoś zamiar wybierać się z okolic Katowic? Ja mam, jeżeli się zdecyduję, tyle, że będe jechał pociągiem, a pewnie nie o to chodzi Żeby się zdecydować, to muszę wiedzieć, czy następne też będą po godzinach mojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Czekam jeszcze na 3 ostanie wpłaty osób, które wstępnie zarezerwowały miejsce, jeszcze jedno miejsce jest do obsadzenia i kończymy zapisy. To szkolenie będzie pierwszym, testowym i dlatego w bardzo promocyjnej cenie, jeśli formuła się sprawdzi i będzie zainteresowanie to zrobimy kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Miejsc brak, a na liście rezerwowej 10 osób Dziś zakupiłam 96 kieliszków do wina, szklaneczki do wody, kolby do sporządzania roztworów, tace barmańskie. Przygotowuję materiały szkoleniowe, chciałabym aby wszystko wypadło profesjonalnie Jeśli wszystko pójdzie OK, to kolejna edycja już niebawem! Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krugerius Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jeżeli termin będzie podany z 2 tyg wcześniej to się piszę =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi